فایل ورد (word) تهيه و بررسي ويژگي هاي فيلم خوراکي HPMC حاوي اسانس مريم گلي

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) تهيه و بررسي ويژگي هاي فيلم خوراکي HPMC حاوي اسانس مريم گلي دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) تهيه و بررسي ويژگي هاي فيلم خوراکي HPMC حاوي اسانس مريم گلي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) تهيه و بررسي ويژگي هاي فيلم خوراکي HPMC حاوي اسانس مريم گلي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) تهيه و بررسي ويژگي هاي فيلم خوراکي HPMC حاوي اسانس مريم گلي :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذايي و تغذيه

تعداد صفحات :16

مقدمه: در سال های اخیر تمایل به استفاده از فیلم ها و پوشش های خوراکی در بسته بندی مواد غذایی رو به افزایش بوده است. این بسته بندی ها مزایای مختلفی مانند زیست تخریب پذیری و حمل افزودنی های غذایی مانند آنتی اکسیدان ها، ترکیبات ضد میکروبی، رنگ ها و مواد مغذی را دارند.مواد و روش ها: قدرت آنتی اکسیدانی اسانس مریم گلی در چندین مدل سیستم آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت. سپس فیلم خوراکی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز (HPMC) حاوی اسانس مریم گلی تهیه و ویژگی های فیزیکی و آنتی اکسیدانی آن بررسی گردید.یافته ها: در تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی با روش های مهار رادیکال آزاد DPPH، بی رنگ شدن بتا کاروتن- لینولئیک اسید و قدرت احیاکنندگی مقدار IC50 به ترتیب برابر 907.7، 454.2 و 1362.42 میکروگرم در میلی لیتر بود که در مقایسه با BHT ضعیف تر بود. افزودن اسانس به فیلم باعث کاهش 1.5 برابری نفوذپذیری به بخار آب و کاهش 1.7 برابری نفوذپذیری به اکسیژن نسبت به نمونه کنترل شد. فیلم حاوی اسانس دارای شفافیت کمتری نسبت به فیلم بدون اسانس بود به طوری که میزان روشنایی از 95.47 به 90.3 کاهش یافت. افزودن اسانس باعث کاهش 3 برابری مقاومت کششی و 2.1 برابری مدول الاستیسیتی فیلم شد، ولی درصد کشش آن تفاوت معنی داری (p<0.05) با فیلم بدون اسانس نداشت و فقط 2.8 درصد افزایش نشان داد. فیلم حاوی اسانس مریم گلی توانایی خوبی در کاهش سرعت اکسیداسیون روغن سویا از خود نشان داد به طوری که میزان پراکسید روغن بدون بسته بندی فیلم، بسته بندی شده با فیلم بدون اسانس و فیلم حاوی اسانس به ترتیب برابر با 92.7، 85.9 و 66.3 میلی اکی و الان اکسیژن در کیلوگرم روغن بود.نتیجه گیری: افزودن اسانس مریم گلی به فیلم خوراکی HPMC باعث بهبود خواص نفوذپذیری فیلم به بخار آب و اکسیژن شد. همچنین ترکیب اسانس مریم گلی با این فیلم ها روش مناسبی برای کاهش اکسیداسیون چربی ها است.
كلید واژه: فیلم خوراکی، مریم گلی، هیدروکسی پروپیل متیل سلولز

لینک کمکی