فایل ورد (word) بررسي فراواني و تعيين گروه هاي سرمي و الگوي حساسيت آنتي بيوتيکي سالمونلا در گوشت مرغ در شهرستان اردبيل دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي فراواني و تعيين گروه هاي سرمي و الگوي حساسيت آنتي بيوتيکي سالمونلا در گوشت مرغ در شهرستان اردبيل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي فراواني و تعيين گروه هاي سرمي و الگوي حساسيت آنتي بيوتيکي سالمونلا در گوشت مرغ در شهرستان اردبيل،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي فراواني و تعيين گروه هاي سرمي و الگوي حساسيت آنتي بيوتيکي سالمونلا در گوشت مرغ در شهرستان اردبيل :
سال انتشار : 1394
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني اردبيل
تعداد صفحات :13
زمینه و هدف: سالمونلوزیس رایج ترین عفونت ناشی از مواد غذایی در جهان است. این مطالعه با هدف بررسی فراوانی آلودگی گوشت و احشاء مرغ عرضه شده در شهرستان اردبیل به سالمونلا، تعیین گروه های سرمی و حساسیت آنتی بیوتیکی جدایه ها، انجام شد.روش کار: در این مطالعه توصیفی- مقطعی طی فصل های بهار و تابستان سال 1393، 260 نمونه شامل 160 نمونه گوشت مرغ، 50 نمونه سنگدان و 50 نمونه کبد، با هدف جداسازی سالمونلا طبق استاندارد 1810 ایران تحت بررسی قرار گرفتند. حساسیت آنتی بیوتیکی جدایه ها به روش کربی باوئر آزمایش شد.یافته ها: 10 درصد نمونه های مورد بررسی به سالمونلا آلوده بودند. 42.3 درصد آلودگی مربوط به فصل بهار و 57.7 درصد در تابستان بود. 92.3 درصد از جدایه ها متعلق به گروه سرمی C، 3.8 درصد گروه سرمیB و 3.8 درصد گروه سرمی D بودند. تمامی جدایه ها حداقل به دو آنتی بیوتیک مقاومت نشان دادند. 70 درصد جدایه ها به 2 تا 6 آنتی بیوتیک مقاوم بودند. بیشترین مقاومت جدایه ها نسبت به نالیدیکسیک اسید و استرپتومایسین (100%) بود. مقاومت به تتراسیکلین 92.3 درصد، پنی سیلین 88.5، نئومایسین، کانامایسین، فورازولیدون 84.6، کلرامفنیکل 73.1، اوفلاکساسین 15.4، آموکسی کلاو و آمپی سیلین 11.5 و سیپروفلوکسازین 7.7 درصد بود. کمترین مقاومت به جنتامایسین و آمیکاسین (%3.8) بدست آمد. در برابر آزیترومایسین، سفتازیدیم، مروپنم، ایمی پنم و سفکسیم مقاومتی مشاهده نشد.نتیجه گیری: با توجه به آلودگی 10 درصدی به سالمونلا ، بخصوص شیوع بالای سروتیپ C و اهمیت آن در بیماریزایی در انسان و میزان بالای مقاومت به اکثر آنتی بیوتیک های موجود، اعمال راهکارهای بهداشتی جهت کاهش آلودگی ضروری است.
كلید واژه: سالمونلا، گوشت مرغ، حساسیت آنتی بیوتیکی، گروه های سرمی، اردبیل