فایل ورد (word) مطالعه تاثير پوشش كيتوزان بر برخي از ويژگي هاي ميکروبي و شيميايي گوشت مرغ تازه

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) مطالعه تاثير پوشش كيتوزان بر برخي از ويژگي هاي ميکروبي و شيميايي گوشت مرغ تازه دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) مطالعه تاثير پوشش كيتوزان بر برخي از ويژگي هاي ميکروبي و شيميايي گوشت مرغ تازه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مطالعه تاثير پوشش كيتوزان بر برخي از ويژگي هاي ميکروبي و شيميايي گوشت مرغ تازه،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) مطالعه تاثير پوشش كيتوزان بر برخي از ويژگي هاي ميکروبي و شيميايي گوشت مرغ تازه :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذايي

تعداد صفحات :14

گوشت طیور فسادپذیری بالا داشته و با نگه داری نامناسب سریعا فاسد می شود. یکی از راه های نگه داری این محصول، استفاده از پوشش های طبیعی نظیر کیتوزان می باشد. در این تحقیق، اثر نگه دارنده طبیعی کیتوزان بر مدت زمان نگه داری گوشت مرغ تازه در شرایط یخچالی مورد بررسی قرار گرفت. به همین منظور، نمونه ها به دو گروه فاقد و حاوی پوشش کیتوزان تقسیم و اثر کیتوزان بر روی ویژگی های میکروبی (شمارش کلی باکتریایی و کلی فرم ها) و شیمیایی (میزان مواد ازته فرار) گوشت مرغ تازه نگه داری شده در یخچال طی روزهای صفر، 3، 6، 9 و 12 با روش های استاندارد مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در هر دو گروه، شمارش کلی باکتریایی و شمارش کلی فرم ها و همچنین میزان مواد ازته فرار (TVN) افزایش داشت، اما این افزایش ها در گروه دارای پوشش کیتوزان کمتر از گروه فاقد پوشش بود. اختلاف معنی داری در شمارش کلی باکتریایی و شمارش کلی فرم ها و همچنین میزان مواد ازته فرار (TVN) در نمونه های واجد و فاقد پوشش کیتوزان مشاهده گردید. بر این اساس می توان به این نتیجه گیری رسید که پوشش کیتوزان می تواند به عنوان یک نگهدارنده طبیعی برای افزایش طول دوره نگهداری گوشت مرغ مورد استفاده قرار گیرد.
كلید واژه: گوشت مرغ، کیتوزان، شمارش کلی میکروبی، شمارش کلی فرم، مواد ازته فرار

لینک کمکی